Arena bez tajemnic- Forum telefonu LG KM900 Arena - tapety 480x800, nawigacja, GPS, forum, gry java, • Zobacz temat - Sprzedam Arenę! GW ponad rok, GRATIS ETUI

Sprzedam Arenę! GW ponad rok, GRATIS ETUI

Oferty kupna, sprzedaży, wymiany lub zamiany

Moderatorzy: MOD Team, V.I.P Team

• Reklama

Sprzedam Arenę! GW ponad rok, GRATIS ETUI

Postprzez pole12 w 28 Lip 2010, 11:08

Witam!

Mam na sprzedaż telefon LG KM900 Arena. Stan oceniam na bardzo dobry! Folia ochronna na wyświetlaczu od nowości, więc żadnej ryski, jak już to mikro ryski dookoła wyświetlacza, ale nie na nim, a o tych co mówię nie widać!

Z tyłu telefonu jest jedna ryska 1,5mm bardziej widoczna, a reszta to trzeba wytężyć wzrok.

Telefon był noszony w etui, a wspomniane rysy pojawiły się zapewne przez to, że coś weszło pod wspomniane etui.

Na chwilę obecną telefon w 100% sprawny, żadnych wad, wszystko działa jak należy, chodzi jak marzenie!

Telefon posiada GWARANCJĘ do 15.09.2011r!!!!! Tak więc jeszcze długo i długo...

Zestaw:
- LG KM900 Arena
- bateria
- ładowarka
- kabel USB
- zestaw słuchawkowy
- GWARANCJA
- ulotki typu instrukcja obsługi itp.
- pudełko
- dodam GRATIS lekko rozciągnięte (ale mnie to nie przeszkadzało) GUMOWE ETUI!!

Telefon obecnie ma założony sim lock Play, lecz mogę go za darmo zmienić, tzn jeżeli chętny do kupna będzie chciał mieć sim locka w Orange lub Erze lub w czym sobie zapragnie to z takim sim lockiem telefon dostanie.

Telefon mogę sprzedać osobiście w Białymstoku lub okolicach, albo wystawić na Allegro na Kup Teraz:) Cenę proszę proponować samemu, a ja jakby coś ją podniosę lub zniżę (zależy od propozycji);)

Jak widzicie nic nie ukrywam, real zdjęcia przesyłam na e-mail, chętnych, oraz tych którzy mają jakieś pytania proszę o kontakt:
- kom: 792901984
- gg: 5763702
- e-mail: pole12@o2.pl
- wpisy pod tym tematem:)

Pozdrawiam
pole12

Dołączenie: 12 Maj 2010, 10:30
Software: KM900AT_V10k
Karta Pamięci: Brak

Reklama

• Reklama