-
- Reklama
ZAREKLAMOWAĆ!!!!!!
Moderatorzy: MOD Team, V.I.P Team
-
- Reklama
7 posty(ów) • Strona 1 z 1
ZAREKLAMOWAĆ!!!!!!
zareklamowac dac reklame na wp czy innym serwisie bo straszny liptonik jest z pisaniem prawie nic nie ma ze 4 ciekawe tematy zareklamowac na google lub cos w tym stylu uztkowników duzo ale co stego jak 70%nic nie napisala lub 1post
dac cos do aplikacji gier a na forum bedzie 100 razy lepsze wszyscy zlecą sie jak pszczoly do miodu
:D:D:D

-

Alcast - Posty: 47
- Dołączenie: 05 Cze 2009, 19:03
- Pochwały: 3
Reklama
Re: ZAREKLAMOWAĆ!!!!!!
HeHe
Musiałem kilka razy przeczytać żeby zrozumieć ten dość chaotyczny tekst.
LG Arena to nowa komórka i dużo osób jeszcze jej nie ma, a jak będą mieli to zaczną pisać.
Ja komórke mam dostać w poniedziałek lub wtorek, więc po co mam się wypowiadać w sprawach, o których za dużo nie wiem
Będę miał LG, będę pisał
LG Arena to nowa komórka i dużo osób jeszcze jej nie ma, a jak będą mieli to zaczną pisać.
Ja komórke mam dostać w poniedziałek lub wtorek, więc po co mam się wypowiadać w sprawach, o których za dużo nie wiem
Będę miał LG, będę pisał
-

PunisherBiG - MOD Team

- Dołączenie: 02 Cze 2009, 16:02
- Miejscowość: Mroczno ;]
- Pochwały: 9
- Software: Brak
- Karta Pamięci: Brak
hehe, reklama to duże koszty, zwłaszcza na wp.pl
. Bierzcie pod uwagę, że projekt KM900.eu jest prywatnym projektem. Nie jesteśmy żadną firmą
. Póki co też muszę dostać telefon żeby zacząć coś pisać. A jeżeli możecie to ustawiajcie opis na gadu gadu, dodawajcie linki do swoich stron domowych 
-

WunD3r - Administrator
- Dołączenie: 19 Kwi 2009, 11:56
- Miejscowość: Goleniów
- Pochwały: 36
- Karta Pamięci: Kingston, 512mb
z tym to prawda tylko po co ustawiać opisy no podbije odwiedziny ale z znajomych (przynajmniej mojch )to nikt nie ma areny ja areny też jeszcze nie mam i tez bede miec poniedziałek /wtorek ale można poszukać gierk czy aplikacj działajacych na mn900
A stronka świetna polecam każdemu co ma arene 
-

Alcast - Posty: 47
- Dołączenie: 05 Cze 2009, 19:03
- Pochwały: 3
Ja postaram się troszkę zareklamować forum...posiadam dziesiątki stron odwiedzanych przez tysiące osób dziennie więc...
- szymkita
- Dołączenie: 03 Sie 2009, 15:51
-

WunD3r - Administrator
- Dołączenie: 19 Kwi 2009, 11:56
- Miejscowość: Goleniów
- Pochwały: 36
- Karta Pamięci: Kingston, 512mb
Stronka fajna chociaż telefon jak wszystkie LG po prostu do D...y .Bardzo ładna i estetyczna obudowa przy której Samsungi wyglądają jak zabawki i to wszystko z dobrych rzeczy w tym telefoniku do którego wciśnięto dziadowski procek i jakiś G..ny system -szkoda było kasy skośnookim to mogli wstawić darmowego linuksa.
Ciągłe zamulenia ,często niemożliwość wykonania jakiejkolwiek czynności bo system nie wyrabia .Zmiana softu niewiele pomaga. GPS jest ale poco? skoro niema oprogramowania. Aparat jest ale na sztukę (rybie oczko) -erykson K750 lepiej sobie radził.Jeżeli Koreańczycy poświecili by mu nieco więcej uwagi z dopracowaniem tego modelu to byłby bardzo fajny fonik.Zraziłem sie do LG KM900 oddałem wnuczce do zabawy i nikomu kogo lubię go nie polecę.
Ciągłe zamulenia ,często niemożliwość wykonania jakiejkolwiek czynności bo system nie wyrabia .Zmiana softu niewiele pomaga. GPS jest ale poco? skoro niema oprogramowania. Aparat jest ale na sztukę (rybie oczko) -erykson K750 lepiej sobie radził.Jeżeli Koreańczycy poświecili by mu nieco więcej uwagi z dopracowaniem tego modelu to byłby bardzo fajny fonik.Zraziłem sie do LG KM900 oddałem wnuczce do zabawy i nikomu kogo lubię go nie polecę.
- net3
- Dołączenie: 01 Maj 2010, 06:13
- Software: 12131231231234
7 posty(ów) • Strona 1 z 1
-
- Reklama
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Nowości