Arena bez tajemnic- Forum telefonu LG KM900 Arena - tapety 480x800, nawigacja, GPS, forum, gry java, • Zobacz temat - ZAREKLAMOWAĆ!!!!!!

ZAREKLAMOWAĆ!!!!!!

Problemy, krytyka, propozycje nowego działu i inne sugestie na temat działania naszego forum

Moderatorzy: MOD Team, V.I.P Team

• Reklama

ZAREKLAMOWAĆ!!!!!!

Postprzez Alcast w 06 Cze 2009, 14:22

zareklamowac dac reklame na wp czy innym serwisie bo straszny liptonik jest z pisaniem prawie nic nie ma ze 4 ciekawe tematy zareklamowac na google lub cos w tym stylu uztkowników duzo ale co stego jak 70%nic nie napisala lub 1post 8-) dac cos do aplikacji gier a na forum bedzie 100 razy lepsze wszyscy zlecą sie jak pszczoly do miodu :D:D:D:D :lol: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Alcast

Dołączenie: 05 Cze 2009, 19:03
Pochwały: 3

Reklama

Re: ZAREKLAMOWAĆ!!!!!!

Postprzez PunisherBiG w 06 Cze 2009, 14:30

HeHe :D Musiałem kilka razy przeczytać żeby zrozumieć ten dość chaotyczny tekst.
LG Arena to nowa komórka i dużo osób jeszcze jej nie ma, a jak będą mieli to zaczną pisać.
Ja komórke mam dostać w poniedziałek lub wtorek, więc po co mam się wypowiadać w sprawach, o których za dużo nie wiem :)
Będę miał LG, będę pisał :D
Awatar użytkownika
PunisherBiG
MOD Team
MOD Team

Dołączenie: 02 Cze 2009, 16:02
Miejscowość: Mroczno ;]
Pochwały: 9
Software: Brak
Karta Pamięci: Brak

Postprzez WunD3r w 06 Cze 2009, 14:58

hehe, reklama to duże koszty, zwłaszcza na wp.pl :D. Bierzcie pod uwagę, że projekt KM900.eu jest prywatnym projektem. Nie jesteśmy żadną firmą :). Póki co też muszę dostać telefon żeby zacząć coś pisać. A jeżeli możecie to ustawiajcie opis na gadu gadu, dodawajcie linki do swoich stron domowych ;)
Awatar użytkownika
WunD3r
Administrator

Dołączenie: 19 Kwi 2009, 11:56
Miejscowość: Goleniów
Pochwały: 36
Karta Pamięci: Kingston, 512mb

Postprzez Alcast w 06 Cze 2009, 15:22

z tym to prawda tylko po co ustawiać opisy no podbije odwiedziny ale z znajomych (przynajmniej mojch )to nikt nie ma areny ja areny też jeszcze nie mam i tez bede miec poniedziałek /wtorek ale można poszukać gierk czy aplikacj działajacych na mn900 :D A stronka świetna polecam każdemu co ma arene ;)
Awatar użytkownika
Alcast

Dołączenie: 05 Cze 2009, 19:03
Pochwały: 3

Postprzez szymkita w 05 Sie 2009, 15:03

Ja postaram się troszkę zareklamować forum...posiadam dziesiątki stron odwiedzanych przez tysiące osób dziennie więc...;)
szymkita

Dołączenie: 03 Sie 2009, 15:51

Postprzez WunD3r w 19 Sie 2009, 00:37

Awatar użytkownika
WunD3r
Administrator

Dołączenie: 19 Kwi 2009, 11:56
Miejscowość: Goleniów
Pochwały: 36
Karta Pamięci: Kingston, 512mb

Postprzez net3 w 09 Cze 2010, 12:43

Stronka fajna chociaż telefon jak wszystkie LG po prostu do D...y .Bardzo ładna i estetyczna obudowa przy której Samsungi wyglądają jak zabawki i to wszystko z dobrych rzeczy w tym telefoniku do którego wciśnięto dziadowski procek i jakiś G..ny system -szkoda było kasy skośnookim to mogli wstawić darmowego linuksa.
Ciągłe zamulenia ,często niemożliwość wykonania jakiejkolwiek czynności bo system nie wyrabia .Zmiana softu niewiele pomaga. GPS jest ale poco? skoro niema oprogramowania. Aparat jest ale na sztukę (rybie oczko) -erykson K750 lepiej sobie radził.Jeżeli Koreańczycy poświecili by mu nieco więcej uwagi z dopracowaniem tego modelu to byłby bardzo fajny fonik.Zraziłem sie do LG KM900 oddałem wnuczce do zabawy i nikomu kogo lubię go nie polecę.
net3

Dołączenie: 01 Maj 2010, 06:13
Software: 12131231231234

• Reklama

Powróć do Opinie

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość